Hodnocení Blogu s-s-sims

27. července 2011 v 17:15 | Simša |  Zhodnocené blogy
INFORMACE
Autor: Mrs.Siminka
Adresa: s-s-sims.blog.cz
Téma: The Sims
Stáří: Nedávno měl blog 1 rok


PRVNÍ DOJEM: Když přijdu na tvůj blog působí na mě klidným a přátelským dojmem.
5/5

DESS: Dess je moc pěkně vyrobený a hezky sladěný do letních barev. Ještě musím pochválit ten rámeček s aktuálními novinkami to se mi moc líbí a pěkně to vystihuje blog. Nahoře mi nesedí menu je trochu posunuté. Bohužel co mi nejvíce na dessu vadí je to, že není tvé vlastní tvorby, což je škoda.
3/5

MENU: Menu je přehledné, stručné, sladěné a ladí s dessem.
4/5

ČLÁNKY: Tvoje články se mi líbí, jak hezky každý článek okomentuješ a hlavně zajímáš se o názor návštěvníků, takže každý článek má něco do sebe. Jen škoda, že jich je za den tak málo ale ne každý má tolik času a to respektuji.
4/5

AKTIVITA: Jak už jsem psala, že je škoda tak málo článků za den ale myslím, že si aktivní v celku dost jen akorát už nevíš co přidávat.
3/5

CELKOVÝ DOJEM: Celkový dojem se mi zdá dobrý určitě uvítá spoustu nových návštěvníků. Blog určitě stojí za návštěvu myslím, že každý si tam určitě najde svoje. Zkus taky třeba zapracovat na svém vlastním dessu spoustu návštěvníků to určitě ocení.
4/5

Celková známka blogu : 2
Celkem: 23 bodů
Bodování
1 30-25
2 24-20
3 19-10
4 9-4
5 3-0
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Souhlasíte, s mím hodnocením?

Ano
Ne

Komentáře

1 Kissy Kissy | Web | 27. července 2011 v 17:44 | Reagovat

Ve všem souhlasím, máš pravdu :)

2 Ego optimum Ego optimum | 27. července 2011 v 19:39 | Reagovat

Kopírka to je... Fuj! Mám tošku jiný názor. Ta holka neumí nic jiného, než kopárovat. Stačí se jen podívat na její blog a... Okopírované, okopírované, okopírované. Neříkám, že furt jenom kopíruje (asi říkám, nejspíš to tak vyznělo), její články, co udělá sama (např. komix) jsou pořádné a pěkné, ale jak říkám... To kopírování... :-(

3 tvrďák DžOnY tvrďák DžOnY | 27. července 2011 v 19:45 | Reagovat

Ok Ego ta se ukaž ty se svym blogem ;) a uvidíme moc rád se na to podívám u všeho má zdroják tak co si vymyslíš ted?

4 Mrs.Siminka Mrs.Siminka | Web | 27. července 2011 v 20:41 | Reagovat

Moc děkuji za hodnocení.. :) Jen s tím, že více článků za den, přidávám dva nebo tři, to mám přidávat 6-7? Nebo co? :D :D

[2]: Tak mi řekni co kopíruju, když jsi tak chytrá a máš na mě názor.. u všech downloadů dávám zdroj, tak co Ti vadí? :)

5 Ego optimum Ego optimum | 27. července 2011 v 21:09 | Reagovat

Jenže koho zajímá zdroj, když je to kopírované? :-/
Hned, jak se podívám na tvůj ''bloček'',se mi ukáže načítací plocha, neboli obrázek, u kterého nemáš zdroj. Oukej, u downloadů máš zdroj, ale co je na tom, že mi to kopírování prostě vadí? Neměl bych asi chodit na ty blogy, co kopírujou, ale ono je to prostě všude. A neříkej mi, že ikdyž máš blog o Sims, tak se nedá nekopírovat...Dá. Moje přítelkyně měla blog o Sims, nekopírovala, ale zase nepřidávala jen fotky ze hry. Byl to DOCELA fajn blog. Už jsem to asi řekl, ale víš co mi vadí? KOPÍROVÁNÍ. I se zdrojem.
P.S. ''Tvrďáku Johnny'': Nemám blog. Sice rád navštěvuji (pod jinou přezdívkou) spousty dalších blogů, ale já blog nemám. Ale koukám, že čárky a úpravu textu mám zajisté lepší než ''Tvrďák'' :-D
P.S.S. Siminečkooo ťuti ňuni: Jsem zástupce mužského pohlaví :-D Při ostatním jsem se vypsal. :-))

6 tvrďák DžOnY tvrďák DžOnY | 27. července 2011 v 21:15 | Reagovat

jo to zvládáš omlouvám se všem ukřivděným že my na nb blbne klávesnice do které se mě vylilo pivo, a 2x fanta. A hlavně myslim že si běž za svou přítelkyní a nekaž blog mé přítelkyni zde ;) bude to asi tak lepší. udělej si sní blog a mějte se čus ;)

7 Simša Simša | E-mail | Web | 27. července 2011 v 21:18 | Reagovat

[5]:Ježiš už přestaň všem je úplně jedno co ti vadí!! Jo a dobrej vtip, že si myslíš že máš lepší čárky a úpravu textu :-D

8 tvrďák DžOnY tvrďák DžOnY | 27. července 2011 v 21:18 | Reagovat

a eště by mě zajímalo Ego optimusi :DDD jak děláš referáty bude seš butální knihomol a nebo děláš jen ctrl+C a ctrl+V a to je tak všechno :D

9 Mrs.Siminka Mrs.Siminka | Web | 28. července 2011 v 9:35 | Reagovat

[5]: Ty jsi kluk? Aha, vlastně.. vždyť kluci mají vždycky to svoje trapné ego.. někteří! Nemyslím tím třeba tebe tvrďáku DžOnY, teda pokud jsi kluk :D
Ale už to tu nechci nadále řešit..

10 Ego optimum Ego optimum | 28. července 2011 v 10:44 | Reagovat

[6]: Nemáš být nešika a lít si do klávesnice pití :-D

[8]: Bože, proč tě zajímá, jak dělám referáty? Samozřejmě, že čerpám informace z internetu, ale ne všechno. Nebo si myslíš, že to mám dělat celé z hlavy? :-D

[7]: Asi né úplně všem, když se mě na to Simíííska zeptala, to sis nepřečetla? :-D

[9]: Kdybys měla hlavu, tak bys věděla, co to v češtině znamená ego optimum. Ale to nevadí, ty jsi ještě na prvním stpni ZŠ, nebo možná tak 6. třída...
Super, mějte se...
PUNKS NOT DEAD!!

11 tvrďák DžOnY tvrďák DžOnY | 28. července 2011 v 11:48 | Reagovat

no tak ty referáty taky kopíruješ protože nevíš všechno z hlavy! takže musím porušit zákaz seš debil a ted si to potvrdil čekal sem že to tak bude a začneš si protiřečit :D když nesnášiš kopírování jak tu popisuješ tak proč koupíruješ??? no jo prostě seš hloupej kluku :D ale to nevadí třeba až vyrosteš tak se to zlepší ;)
Mrs. Siminka: Jo se kluk :D jinak bych byl rádkyně  ;) :D

12 Ego optimum Ego optimum | 28. července 2011 v 13:47 | Reagovat

No jo, jenže chápeš, že já ten referát nikde veřejně nepublikuji. Také, že o tom referátu trošku přemýšlím, napíšu k němu vlastní názor, nebo jak to prostě vidím já. Referáty nedělám jenom pomocí internetu, ale také knížek a když něco není napsané tam ani tam, tak se optám známých, kteří se daným tématem zabývají...
Jestli jsem podle tebe hloupý, tak prosím, mé okolí má samozřejmě názor jiný. Asi jsi zapomněl, že mě nemůžeš posuzovat podle toho, jak se tu vyjádřím. Ale to já tebe také ne. I když si myslím, že jsi ten typ člověka, který nemám rád ani já ani většina ostatních lidí.
A že se to zlepší až vyrostu? Jestli mám ještě kam růst tak se možná nějaké věci zlepší, no uvidíme, dám vědět ;-))

13 tvrďák DžOnY tvrďák DžOnY | 28. července 2011 v 20:11 | Reagovat

No tak ja newim mě má rado dost lídí :D a myslim že ty už sem radši nechod knihomole ;)

14 Mrs.Siminka Mrs.Siminka | Web | 29. července 2011 v 7:32 | Reagovat

Prosímtě ty Ego pesimisme už di někam a když se ti tu nelíbí, tak sem prostě nechoď a nepiš tu ty tvoje zajímavé komentáře.. :) Dík.. čao

15 Ego optimum Ego optimum | 29. července 2011 v 8:32 | Reagovat

O.K. jak si přejete, pod touhle přezdívkou se tady už vyskytovat nebudu ;-)
P.S. Siminko, mně se tu líbí :-) Akorát jsem měl připomínku k tvému blogu.
Čauky :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama